lauantai 15. heinäkuuta 2017

B520. Portugalilaisten huono olo ja elämäntapakorjaukset merellä

En näitä niin tunne, mutta portugalilaiset näyttävät siltä kuin heillä olisi maissa huono olo ja merellä se paranisi kostean ilman, tuulen, viileyden yms myötä. Osasyy tähän voi olla, että jos tykkäävät olla merellä, niin ovat kallellaan sellaiseen elämään, jossa meri on paras. Eli jos jotakin haluaa korjata, esim. tervehenkistä liikuntaa lisätä, mikä kai yleensä auttaa laiskan huonoon oloon, niin se olisi aloitettava merellä, liitettävä merielämäntapaan täydessä määrin.
Toinen on tuo, että Portugaliin tulevat laivat kai usein Ransakan rannikkoa pitkin eikä Espanjan tai ainakin laivojen miehistön ilmastohaasteet liittyvät yleensä ilmaston vaihtamiseen, ja niin ne kai useimmiten liittyvät Ranskan ilmastoon ja Ranskan rannikon elämänrytmiin eikä Espanjan, joten sopiva vertailukohta portugalilaisille olisi Ranskan rannikkoseutu eikä Espanja, vaikka Espanja siinä vieressä onkin.

Ainakin lämmönsäätelyä voi oppiapaikallisten puiden ja kenties pensaiden tyylistä. Rannikolla luulisi olevan myös merelliseen elämäntapaan liittyviä puita ja pensaita. Jos olisi sellaisesta oksa, vanha lehdetön oksa käy, vaikkei siinä olisi kuorta, niin sellainen vaikkapa seinällä koristeena tai muuten näkyvillä vähän kuin koristeena voisi opettaa parempi ilmastoon sopivia elämäntapoja.

26.7.2017   Laiskasti elämisen tuomaan huonoon oloon auttaa yleensä liikunnan makuinen liikunta, esim. 3 min liikunnallisesti + käyntiin lähtö vaihe sitä ennen kenties 5 min, mutta liikuntaa lähiaikoina liikunnallisuuteen upoten harrastettua kenties lähes heti. Mutta muistettava, että seksi ei ole liikuntaa vaan liikunnassa keskitytään siihen, miten itse voisi hyvällä tavalla liikkua , ja siinä oppii liikkumisen taitoja, kun taas seksissä tulee vaikutteita sosiaalisesti ja seksuaalisesti ja ihmissuhdeasiat pyöriä mielessä, mikä ei ole liikuntaan keskittymistä.

19.8.2020   Muutama kostea meriruoko viihtyisyyttä tuomassa koristeena laivalla tms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti