lauantai 4. maaliskuuta 2017

B466. Kuristava tunne kurkussa & kipu ja ääneen vollottaminen

Pidätetty itku tuo yleensä tunteen kurkkuun ja jos mieltä oikein painaa, niin kivun, mihin auttaisi ääneen vollottaminen.

28.6.2018   Itkemistä ja osassa keroja ääneen vollottamista tarvitaan surun käsittelyyn. Jos iis itkee sen, mitä olo tuntuu tarvitsevan ja samalla suree, sulattelee aihepiiriä yrittäen löytää, mikä olisi itselle oikea tapa elää sen kjanssa, niin silloin kurkkukipu, joka johtui pidätetystä itkusta, menee yleensä ohitse esim. yhden illan suremisella ja elämänviisaampien valintojen pohtimisella.
Mutta jos valehtelee ja itseekin jotain muuta kuin mikä itkua olisi vaatinut, niin se ei välttämättä auta, jollei tule samalla surreeksi ja sulatelleeksi tuotalkin asiaa. Usein itkeminen tarkoittaa jonkin elämänvalinnan tekemisen tarvetta, esim. jonkin asian tekemisen lopettamoista, esim. osittaista luovuttamista.
Itkeä ei voi toisen puolesta vaikka surra voi hänen lisäkseen. Itkeä ei vpi myöskään tismalleen toisen tavalla tai eri kerran tavalla, vaan tilanne elää joka kerran ja vaatii hiukan erilaisen reaktion.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti